Tankkaus

Tankkaus

Teboil Bensiinit

Teboil 95 E10

Teboil 95 E10 on rikitön, runsashappinen moottoribensiini suurimmalle osalle bensiinikäyttöistä autokantaa. Tuote sisältää polttoainejärjestelmää ja moottoria puhtaana pitävän ja korroosiota ehkäisevän lisäaineistuksen.

Teboil 95 E10 täyttää tuotestandardin SFS-EN 228:2012 mukaiset moottoribensiinin laatuvaatimukset.

Teboil 98 E5

Teboil 98 E5 on korkeaoktaaninen, rikitön, runsashappinen moottoribensiini kaikkiin bensiinikäyttöisiin ajoneuvoihin. Tuote sisältää polttoainejärjestelmää ja moottoria puhtaana pitävän ja korroosiota ehkäisevän lisäaineistuksen.

Teboil 98 E5 täyttää tuotestandardin SFS-EN 228:2012 mukaiset moottoribensiinin laatuvaatimukset.

Teboil Pienmoottoribensiini 2-T ja 4-T

Pienmoottoribensiini 2-T on tarkoitettu käytettäväksi kaksitahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä. Sisältää 2 % täyssynteettistä, biologisesti hajoavaa kaksitahtiöljyä.

Pienmoottoribensiini 4-T on tarkoitettu käytettäväksi nelitahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä.

Teboil Pienmoottoribensiinit 2-T ja 4-T ovat myynnissä Teboil-huoltoasemilla 5 litran kanistereissa.

Teboil Dieselöljy

Teboil Diesel on korkealaatuinen, rikitön dieselöljy, jonka ominaisuudet on kehitetty ammattiautoilijoiden toiveiden pohjalta Suomen vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

Teboil toimittaa dieselöljystä sekä kesä- että talvilaatua. Sitä voi tankata kaikilla Teboil-huoltoasemilla ja -automaattiasemilla sekä raskaan liikenteen D-automaateilla.

Monipuolinen tehoaineistus

Teboil Diesel sisältää korkealaatuisen tehoaineistuksen, joka antaa tuotteelle hyvät kylmänkesto- ja voitelevuusominaisuudet. Lisäksi tehoaineistus säästää polttoaineen kulutuksessa pitämällä moottorin puhtaana, vähentää vaahtoamista tankattaessa ja parantaa moottorin käynnistyvyyttä. Se estää myös ruiskutuspumpun ja muiden tärkeiden osien ennenaikaisen kulumisen.

Ympäristön etu

Rikitön Teboil Diesel yhdessä polttoaineen puhtaan palamisen kanssa vähentää ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Korkean setaaniluvun ansiosta kylmäsavutus moottoria käynnistettäessä on huomattavasti vähäisempää kuin normaalia dieseliä käytettäessä.

Kesälaatukin kestää hyvin kylmää

Teboil Dieselin kylmänkesto-ominaisuudet ovat erinomaiset. Kesälaadunkin tyypilliset same- ja suodatettavuusarvot ovat huippuluokkaa, joten edullisia käyttökuukausia tulee vuodessa enemmän. Pidempi käyttöaika merkitsee kustannussäästöjä.