Sivuston käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

TB-Herkku.fi Internet-sivuston käyttöehdot

Käyttäessään TB-Herkku.fi Internet-sivuja palvelun käyttäjä hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Palvelu

Palvelun sisältö esitetään sellaisenaan. Palvelun ylläpitäjillä on oikeus muuttaa sivujen käyttöehtoja, sisältöä, sekä muita sivulla olevia palveluita.

Tekijänoikeudet

TB-Herkku.fi Internet-sivusto on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Sivujen sisällön tai ulkoasun kaupallinen hyödyntäminen missään muodossa on kielletty.

Vastuu

Sivuilla julkaistava materiaali saattaa sisältää sisällöllisiä tai teknisiä virheitä. Palveluntuottaja ei vastaa siitä, että sivusto toimii aina keskeytyksettä tai virheettömästi. Palvelun tarjoaja voi muuttaa näitä käyttöehtoja ja sivujen sisältöä tai estää niiden käytön kokonaan tai osittain oman harkintansa mukaisesti ilmoittamatta siitä etukäteen. Palvelut voivat olla käytettävissä joko ilman kirjautumista tai ne voivat edellyttää kirjautumista. Kukin käyttäjä käyttää palvelua omalla vastuullaan. Ilmoittaja on vastuussa tietojen oikeudellisuudesta.

Henkilötiedot

Palveluun rekisteröidyttäessä käyttäjän tulee ilmoittaa tarvittavat henkilötiedot. Tiedot tallennetaan käyttäjärekisteriin, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista vahingoista tai vahingoista, joiden väitetään johtuneen sivuilla esitettyjen tietojen käyttämisestä. Emme anna takuita sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä.

Mainokset ja linkit

Palveluntuottaja ei vastaa sivuillaan olevien kolmansien osapuolien linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niiden sisällöstä eikä muiden yritysten sivustoista, joista mahdollisesti on linkki tähän sivustoon.

Tietoturva

Sivuston käyttäjän tulee ottaa huomioon että verkkoympäristö ei ole koskaan täysin turvallinen. Hyödynnämme uusimpia tietoturvatekniikoita taataksemme mahdollisimman hyvän palvelun ja estääksemme asiattoman käytön. Tarjoamiimme palveluihin ja käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Palvelua koskevat erimielisyydet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.